Noutati Omnipass

In by Cătălin Țîra0 Comments

UPDATE 2!

CEI CARE VOR SA ISI FACA UN CARD NOU, SA IL VIZEZE SAU SA VINA SA IL RIDICE(DACA L-AU LASAT LA VIZAT INAINTE DE INCETAREA ACTIVITATII), O POT FACE IN INTERVALUL ORAR 18:00 – 21:00, DIN CAMINUL 2, SALA DE LECTURA A ETAJULUI 2. PENTRU VIZAREA SAU EMITEREA UNUI CARD NOU, AVETI NEVOIE DE CARNETUL DE STUDENT VIZAT 2013-2014 SI CARTEA DE IDENTITATE(BULETINUL)!

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Update!

Incepand de maine, 22 octombrie, in Caminul 2 din Observator se va relua activitatea Omnipass. Ne veti gasi in fiecare zi, intre orele 18-21.

In urma fuzionarii cu Studcard, noul Omnipass va costa 20 RON. Asta inseamna un nou pachet de vouchere, mai mare si mai bogat.

Asadar, cei care isi vor face sau isi vor viza Omnipass-ul incepand de maine, vor fi nevoiti sa achite taxa de 20 RON.

Cei care au dus card-ul la vizat inainte de aceasta perioada, precum si cei care au reusit sa-l vizeze, nu vor fi nevoiti sa plateasca aceasta suma.

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Proiectele Clujene StudCard si Omnipass isi unesc fortele pentru dezvoltarea unui proiect national comun.

Organizatiile care gestioneaza binecunoscutele legitimatii de reduceri studentesti StudCard si Omnipass au decis sa isi uneasca fortele pentru dezvoltarea unui proiect national comun.

Studentii vor beneficia din urmatoarea perioada de avantajele comune ale celor doua carduri, intr-un singur produs, ce va oferi totalitatea reducerilor, beneficiilor si serviciilor marca StudCard si Omnipass. Din dorinta de a oferi studentilor un pachet de beneficii complet, evenimente mai multe si de o anvergura mai mare, reduceri mai multe si cresterea satisfactiei acestora in utilizarea cardurilor de reduceri, cele doua organizatii au luat decizia de a fuziona in directia unei dezvoltari comune si benefice pentru studenti si pentru partenerii acestora.

Impreuna se doreste atragerea unui numar mai mare de parteneri, dezvoltarea de proiecte pentru studenti si imbunatatirea beneficiilor aduse acestora. Prin urmare studentii care si-au facut in acest an universitar oricare din cele doua legitimatii se pot bucura de toate avantajele comune iar cei care isi vor face in urmatoarea perioada vor primi o legitimatie co-brandata de asemenea cu toate avantajele comune.

Asadar, vesti bune pentru studenti, aceasta fuziune aduce o dezvoltare si imbunatatire a setului de beneficii de care au parte prin utilizarea cardurilor StudCard si Omnipass precum:

  • Pachet de vouchere mai consistent;
  • Mai multe centre de eliberare carduri;
  • Acces facilitat la mai multe evenimente;
  • Parteneriate mai puternice in folosul studentilor;
  • Servicii imbunatatite;

De luni 21 octombrie 2013 toti studentii vor putea intra in posesia cardului cobrandat StudCard-Omnipass din toate punctele de eliberare prezentate pe http://www.studcard.ro/ si http://www.omnipass.ro/ si se vor putea bucura de cele peste 150 de vouchere si gratuitati din acest an universitar.

Latest posts by Cătălin Țîra (see all)

Leave a Comment