Numar de prezente minime la disciplina SPORT

In by 0 Comments

In aceasta perioada au fost foarte multe reclamatii din partea studentilor referitor la materia sport. Catedra de sport a modificat in urma cu doua saptamni conditiile minime de promovare anuntate la inceputul semestrului. Acest fapt incalca Articolul 9 (7) din Statutul Studentului care spune ca metodologia de examinare se stabileste la inceputul semestrului dupa care nu se mai modifica:

Dreptul de a fi informat, în primele două săptămâni de la începerea semestrului, cu privire la programa analitică, structura și obiectivele cursului, competențele generate de acesta, precum și cu privire la modalitățile de evaluare și examinare. Orice modificare ulterioară a modalităților de evaluare și examinare, poate fi făcută doar cu acordul majorităţii studenților înscrişi la cursul respectiv.

In urma unei intalniri de astazi intre conducerea universitatii, reprezentantii departamentului de SPORT si reprezentantii OSUT s-a cazut de acord ca studentii care indeplinesc conditiile minime de promovare anuntate la inceputul anului universitar ( nu cele anuntate acum 2 saptamani) sa le fie incheiata situatia scolara!

Echipa OSUT!

sports balls

Leave a Comment