OSUT la Gala Tineretului Clujean 2018

In Noutati by Josh Vladescu0 Comments

Cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarului, în data de 5 decembrie 2018, OSUT Cluj-Napoca a luat parte la cea de-a II-a ediție a Galei Tineretului Clujean, organizată de Federația Tinerilor din Cluj, unde au fost premiate proiectele de tineret cu impact pentru județul Cluj și comunitatea clujeană.

Gala de premiere a avut loc la Casa de Cultură a Studenților și a avut peste 700 de spectatori, atât din organizațiile studențești a căror proiecte au fost nominalizate și nu numai.

La ediția din acest an a Galei au fost înscrise 73 de proiecte, 67 dintre ele fiind declarate eligibile. Proiectele înscrise s-au încadrat în următoarele secțiuni: Antreprenoriat; Cultură; Incluziune socială; Internațional; Învățare non formală; Mediu; Muncă și angajare; Participarea Tinerilor în comunitate; Sănătate; Sport.

Din partea OSUT Cluj-Napoca au fost prezenți peste 140 de voluntari ce au susținut proiectele OSUT înscrise, și anume: Engineering Summer University (ESU), PoliHack, Viitor Inginer, CrosulUT, PoliSport, PoliArt și Poli Donează.

Ne-am bucurat să fim alături de colegii noștri voluntari din alte organizații studențești și să celebrăm împreună efortul, ambiția și impactul proiectelor studențești asupra comunității din Cluj-Napoca și nu numai.

Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în promovarea, desfășurarea dar și în procesul de nominalizare și vot a proiectelor. Am vrea ca acest moment să fie o oportunitate să subliniem importanța comunității studențești și a prieteniei ce primează în ea, fără de care nu am reuși să luptăm zi de zi pentru studenți – și pentru un viitor mai bun.

Echipa OSUT Cluj-Napoca vă mulțumește! La mulți ani, voluntari!

Leave a Comment