OSUT, o nouă conducere, o nouă perspectivă !

In by Cătălin Țîra1 Comment

Dragi colegi,

Ca în fiecare an membrii OSUT ii desemnează în adunarea generală de la îceputul lunii iunie noua conducere pentru anul universitar care vine. Astfel componența noului birou de conducere este una axata pe echilibru prin unitate și diversitate, care are ca misiune să îmbine atât nevoile globale ale organizației în context actual, cât și problemele punctuale care răspund nevoilor și preocupărilor membrilor OSUT și studenților UTCN. Biroul de conducere OSUT își doreste un echilibru între performanță și învățare, între muncă și distracție,între experiență și noutate, între beneficii și implicare, doreste sa îmbunătățeasca ce am făcut bine și să corectăm ce am greșit.

Cristin IOSIF– președinte

Carmen VELE – secretar general

Ovidiu Edelin POP – director executiv

Tudor OGNER – vicepreședinte Externe

Ionuț UILĂCAN – vicepreședinte Interne

 Alexandru-Bogdan PETRUȚA– vicepreședinte Electro
Marian DRAGOȘ- vicepreședinte Construcții

Rebeca TOTH – vicepreședinte Mecanică

“Studenţii sunt cea mai importantă componentă a activităţii noastre, deoarece până la urmă pentru ei existăm şi luptăm. Din acest motiv, OSUT trebuie să se apropie mai mult de ei, să raspundem mai prompt la problemele studenţeşti , activități specifice in acest sens ar putea fi :

1.Reprezentare – organizarea periodic de întâlniri consultative cu studenţii pentru a fi mereu la curent cu problemele acestora.

2.Promovarea activă a “Statutului Studentului” şi a activităţii studenţilor reprezentanţi

3. “Premile OSUT pentru performanţă” – să fie oferite studenţilor cu rezultate foarte bune sau celor care se implică în activităţi extra-şcolare: concursuri de proiecte, conferinţe, olimpiade, etc.

Cu siguranţă mai există multe alte propuneri în acest sens. În acelaşi timp, trebuie susţinute în continuare proiectele deja în derulare pe aceasta direcţie şi care dau rezultate foarte bune.

Deasemenea aş pune un accent mare pe realizarea de training-uri care să ajute la dezvoltarea profesională a membrilor organizaţiei. Consider ca Biroul de Conducere ar trebui să fie primul care să intre într-o sesiune de pregatire (la o perioadă scurtă de timp dupa constituire), pentru a avea o conducere puternică şi eficientă.

Referitor la proiecte, consider că ar fi benefic să dăm o notă în plus de profesionalism în cea ce priveşte organizarea şi desfăşurarea proiectelor mari: INFOTECH, Balul Bobocilor UTCN, Viitor Inginer, Polisport, Festivalul UT şi Zilele UT.

Deasemenea, consider ca OSUT ar avea foarte mult de câştigat prin dezvoltarea unor proiecte care ating latura academică şi ştiinţifică, iar din acest motiv susţin:
1.definitivarea şi introducerea în calendarul anual a proiectelor de exchange între studenţii UTCN şi alte centre universitare din ţară;
2.susţinerea cercurilor ştiinţifice studenţeşti;
3. implicarea în organizarea diferitelor conferinţe ştiinţifice;

Doresc să vă mulţumesc pentru sutinere sunt convins că vă veţi putea convinge de calităţile mele de lider.” Cristin IOSIF -președinte OSUT

Tot în cadrul AG-ului a fost aleasă și Comisia de Cenzori, care anul acesta va fi formată din Radu Rus, Maxim Dan si Ovidiu Codarcea.

Totodată, Adunarea Generală OSUT a votat acordarea titlului de Președinte de Onoare lui Radu Rus, care tocmai și-a incheiat  mandatul de președinte, funcție pe care a deținut-o timp de 3 ani.

Felicitări vechiul Birou de Conducere pentru efortul si rezultatele obținute in mandatul care tocmai s-a incheiat si multa bafta și putere de munca echipei proaspăt alese!

 

Latest posts by Cătălin Țîra (see all)

Leave a Comment