Polihack v8.0

In Noutati by Josh Vladescu0 Comments

PoliHack, ajuns la cea de-a 8-a ediţie, este hackathon-ul anual desfăşurat în cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

Beneficiind de sprijinul mentorilor din cadrul diverselor companii care oferă o experienţă apropiată de mediul de lucru din domeniu, PoliHack doreşte să provoace studenţii şi liceenii pasionaţi atât de programare, cât şi de antreprenoriat să descopere şi să dezvolte lucruri noi, de un impact mărit asupra viitorului.

Acesta este un concurs de programare pe echipe, cu o durată de desfăşurare de 48 de ore şi se întinde pe 4 categorii: Embedded, Mobile App, Desktop/Web App şi Junior Programming (categorie dedicată exclusiv liceenilor). Fiecare secţiune are o anumită temă, iar acesata urmează să fie comunicată în ziua desfăşurării hackathon-ului.

Echipele sunt formate dintr-un număr de 2, până la 5 persoane. Competiția de anul acesta se desfășoară în incinta Cluj Business Center, din 23 până în 25 Noiembrie, începând cu ora 16:00. Taxa de participare constă într-o sumă de 35 lei de persoană, iar înscrierile se pot face pe site-ul: https://goo.gl/n9ZXtW

De asemenea, începând cu această ediție, vom avea un eveniment numit PoliHack Preview desfășurat din 19 până în 21 Noiembrie ce conţine o serie de activități de baza, având că țintă stundenţii pasionați de tehnologie. Temele abordate sunt diferite în funcție de zi, după cum urmează:
În ziua 1 (19 Noiembrie), la adresa: George Barițiu, numărul 26-28, în sala P02, începând cu ora 19:00, tema intitulată este “How to hack a hackathon”. Speakerii sunt: Maria Revnic, Victor Dinică, Ionuț Danci, iar subiectele principale se leagă de: “ce este un hackathon?”, “ce se întâmplă în cadrul acestuia?”, “cum să muncești eficient în 48 de ore?” și “cum să ții un pitch?”.

În ziua 2 (20 Noiembrie), la adresa: Aula Domșa, Stradă Constantin Daicoviciu, începând cu ora 18:00, va avea loc un concurs de idei în cadrul căruia, dacă ideea ta de startup este cea mai inovatoare, vei fi premiat.

În ziua 3 (21 Noiembrie), la adresa: George Barițiu, numărul 26-28, în sala P03, începând cu ora 20:00, tema intitulată este “Start up your startup.”. Speakerii sunt: Cristin Iosif, Victor Motogna, iar subiectele principale se leagă de: “ce presupune dezvoltarea unui startup?”, “care sunt avantajele/dezavantajele deschiderii unui startup” și “care sunt riscurile la care te expui?”.

Astfel, PoliHack vă aşteaptă să vă depăşiţi propriile limite, să vă testaţi capacitatea de coordonare şi muncă în echipă în cadrul hackathon-ului care poate fi rampa voastră de lansare pe piaţa muncii.

Parteneri: Creative Tim, Magneti Marelli, Endava, Arobs, Innovation Labs, Cluj Business Center, Pancake House, Nescafe, Publisys.

 

Articol redactat de Conț Miruna

Leave a Comment