Practica @ Orange – ”Orange First Step”

In by Josh Vladescu0 Comments

În perioada 21 mai – 20 iunie, studenţii şi masteranzii interesaţi de programul Orange First Step, ce se va desfăşura în lunile iulie, august şi septembrie, se pot înscrie pe orange.ro.

Fie că îşi doresc să afle mai multe informaţii despre mentenanța reţelei, dezvoltarea angajaților, buget, reputaţia companiei sau despre promovarea produselor și serviciilor în Orange shop, studenţii şi masteranzii selectaţi vor avea la dispoziţie o lună în care să aprofundeze noţiunile, sub îndrumarea unui mentor din cadrul departamentului ales.

In total vor fi disponibile peste 400 de locuri în echipele de: Audit intern, Online, Resurse umane, Financiar, IT, Tehnic, Vânzări, Planificare business, Relaţii clienţi, Comunicare Corporativă şi Brand & Communication.

«Ne dorim ca prin acest program să le oferim studenţilor şi masteranzilor posibilitatea de a-şi testa abilităţile şi cunoştinţele şi de a experimenta, într-un mediu dinamic, responsabilităţile jobului pe care şi-l doresc. La sfârşitul perioadei de practică vor putea spune dacă acel job li se potriveşte sau dacă doresc să îşi schimbe parcursul în carieră alegând altă ocupaţie. » a declarat Angelica Mirică, HR Service Delivery Expert în cadrul Orange României.

Mai multe informaţii despre programul Orange First Step puteţi găsi pe http://www.orange.ro/first-step/index.html

despre Orange

Orange este lider de piaţă în România cu 10,214 milioane de clienţi şi venituri de 291 milioane de euro la 31 martie 2013. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 230 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

 

Leave a Comment