Precizari sesiune de restante pentru anii terminali. Cazare in perioada 16 – 30 Septembrie

In by Ioan Fodorut0 Comments

In urma discutiilor avute astazi s-a ramas la decizia initiala, aceea ca in perioada 16-22 Septembrie cei din anii terminali nu vor putea sustine examene restante. Principalele aspecte care motiveaza aceasta decizie sunt atat de natura organizatorica (in aceea perioada desfasurandu-se si examenele de licenta si disertatie, iar o decizie in acest sens ar fi dat peste cap organizarea interna a facultatilor), cat si de natura legala (nu este posibila intr-un timp asa de scurt intrunirea forurilor decizionale din universitate care sa ia aceasta decizie, care priveste intreaga universitate – Regulamentul ECTS prevede ca o asemenea sesiune exceptionala trebuie aprobata de catre Consiliul de Administratie UTCN, care se reuneste in sedinta marti, 17 Septembrie).

In discutiile viitoare se va avea in vedere, ca cei care doresc sa sustina licenta in luna februarie sa aiba posibilitatea pana atunci sa isi sustina examenele restante.

—————————————————————

Cazare in perioada 16 – 30 Septembrie

Studentii care sustin examene in sesiunea de restante, vor avea posibilitatea ca incepand cu ziua de Duminica, 15 Septembrie, sa se cazeze in Caminul 2 (Detalii AICI!).

Incepand cu 16 Septembrie, Caminul 4 se va inchide in vederea deratizarii, realizarii curateniei si a reparatiilor, pentru a putea fi deschis la data inceperii cazarilor. Deasemenea, in perioada 22 – 30 Septembrie, toate caminele universitatii vor fi inchise (precizam ca initial s-a anuntat ca doar pana in data de 15 Septembrie vor fi deschise caminele; la fel se procedeaza si la celelalte universitati, pentru ca altfel nu este posibil din punct de vedere organizatoric) in vederea pregatirii procesului de cazare care va demara la inceputul acelei saptamani (Detalii cazari AICI!).

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment