Promovare cu 32 credite restante

In by Ioan Fodorut0 Comments

Promovare cu 32 de credite restante
 
Cat despre organizarea a inca unei sesiuni exceptionale aceasta situatie a fost dezbatuta insa nu a primit aprobarea conducerii.
 
 
Cererea pe care OSUT a inaintat-o conducerii: 
 
Hotararea Biroului Senatului
 
 
Detalii pentru studentii de anul 4 care n-au intrat in licenta
 
 Studentii care si-au promovat toate restantele in sesiunile care tocmai au fost vor intra cu siguranta in sesiunea de licenta din primavara anului 2012. Pentru studentii care mai au restante vor putea sustine examene in sesiunea din iarna. Cat despre plata examenelor, recontractarea materiilor sau daca intrati sau nu in sesiunea de licenta din primavara anului 2012, veti putea afla mai multe detalii la secretariatele facultatilor din cauza ca sunt prea multe particularitati. Daca aveti intrebari va stam la dispozitie!
 
 Detalii master
 
Verificati siteul universitatii www.utcluj.ro si siteurile facultatilor pentru informatii si detalii despre rezultatele masterelor. Zilele urmatoare se vor afla mai multe detalii despre organizarea a inca unei sesiuni de admitere la master, in cazul in care au ramas multe locuri neocupate. Este putin probabil sa se redistribuie locurile pe facultati insa nu este exclus nici acest lucru! Vom reveni cu detalii de indata ce aflam ceva.
Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment