Raspuns sesiune exceptionala

In by Josh Vladescu2 Comments

Dragi colegi,

In ultima perioada, la cerea studentilor, reprezentantii OSUT au depus mai multe cereri (o cerere din partea OSUT, o cerere a organizatilor studentesti din UTCN, o cerere a reprezentatului studentilor din cosiliu de administratie si a reprezentantului din biroul operativ al senatului) cu privire la realizarea unei sesiuni exceptionale in perioada aprilie/mai pt. toti anii de studiu.

Aceste cereri au fost aceptate partial, solutiile propuse pt. acesta situatie sunt urmatoarele:

Pt. studentii din ani terminali va avea loc o sesiune de restante in care vor putea sustine orice fel de examene restante (este vorba de cea programata in structura anului universitar ca sesiune de restante pt. semestrul 2 pt. anii terminali in perioada  25-30 iunie) – acesta hotarare cel mai probabil va fi luata saptamana viitoare in sedinta de consiliu de administratie.

Pt. ceilalti ani si inclusiv pt. anii terminali exista posibilitatea organizarii unei sesiuni exceptionale in luna iulie (dupa perioada de licenta), daca studentii isi dorec acest lucru.Va rugam sa va exprimati optiunea folosind chestionarul din partea din dreapta a site-ului daca considerati oportuna si daca ati partcipa la o astfel de sesiune. Acesta hotarare se va discuta saptamana viitoare in sedinta de consiliu de administratie, de aceea va rugam sa votati pana in data de 8 aprilie.

 

Echipa OSUT

 

 

Leave a Comment