Referendum universitar

In Noutati by Josh Vladescu0 Comments

Dragi colegi,

Conform calendarului stabilit in Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Referendumul Universitar privind Stabilirea modalității de desemnare a Rectorului UTCN are loc în data de joi 6 iunie 2019, între orele 9:00 și 15:00.

Referendumul are drept scop stabilirea modalității de desemnare a rectorului prin una din cele două posibilități:
-„pe baza unui concurs public”
-„prin votul universal, direct și secret al tuturor cadrelor didactice și de cercetare titulare din cadrul universității și al reprezentanților studenților din senatul universitar și din consiliile facultăților

Unde se votează?

Conform Hotărârii Biroului Operativ Senat nr 100/18.04.2019, au fost definite 3 secții de votare.
Arondarea facultăților și a departamentelor pe secțiile de votare este următoarea:

La Secția de votare nr.1 din Cluj-Napoca, str. Baritiu nr.25, sala 129, sunt arondate facultățile din profilul electric și profilul construcții, respectiv Departamentul de specialitate cu profil psihopedagogic din Cluj-Napoca și structura de cercetare cu terții.

La Secția de votare nr.2 din Cluj-Napoca, bd. Muncii 103-105, sala Emerson, sunt arondate facultățile din profilul mecanic.

La Secția de votare nr.3 din Baia Mare, str. Victor Babes nr. 62 A, Sala P1 sunt arondate facultățile din Centrul Universitar Nord din Baia Mare, respectiv Departamentul de specialitate cu profil psihopedagogic din Baia Mare.

Referendumul este validat dacă la acesta participă cel puțin jumătate plus unu (50% + 1) din numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele de votare.

Pentru informații suplimentare vă rugam sa accesați secțiunea:
https://www.utcluj.ro/media/page_document/383/REGLEMENTARE_REFERENDUM_2019.pdf

 

O săptămână excelentă tuturor!

Leave a Comment