Scoala de vara de marketing

In by Josh Vladescu0 Comments

Ce este IMPACT Marketing School și cui se adresează ?

Este o școală de vară de marketing, aflată anul acesta la cea de-a 12 ediție.Se adresează studenților și masteranzilor care au cunostințe medii și peste medii de marketing. Cautăm cei mai buni 25 de studenți pasionați de marketing din România, atât strategi, cât și creativi.
Ce presupune proiectul?
Participanții, împarțiți în 5 echipe, vor lucra la rezolvarea unui brief dat de Sony România. Ideea cea mai buna va putea fi implementată de către Sony în campaniile viitoare.
Care sunt beneficiile participanțiilor?
Pe lângă oportunitatea de a lucra la o strategie pentru un brand mondial și de a interacționa cu oameni din companie, participanții vor avea parte de o serie de training-uri, care îi vor ajuta la rezolvarea briefului, ținute de specialiști în domeniu, vor avea ocazia să facă networking, să cunoască oameni cu aceeași pasiune, să intre într-o comunitate deja formată și să trăiască o experiență completă de marketing.
Când și unde are loc?
13-22 iulie, 10 zile, București, cazarea și masa asigurate.

Pentru mai multe detalii, intrați pe site-ul nostru www.marketingschool.ro sau vizitați-ne pe pagina de Facebook, Impact Marketing School.

 

Leave a Comment