Ședința Consiliului de Administrație al UTC-N din 23 Septembrie 2014: locuri de cazare, reduceri anul universitar 2014-2015

In by Ioan Fodorut1 Comment

Dragi colegi,

În ședința Consiliului de Administrație al UTC-N de astăzi, 23 Septembrie 2014, s-au discutat următoarele subiecte care privesc studenții:

  • Repartizarea locurilor de cazare pe facultăți – s-a discutat și s-a aprobat repartizarea finală a locurilor de cazare pe fiecare facultate, iar mâine (24.09.2014) sau cel târziu Joi, 25.09.2014 ar trebui să apară listele cu beneficiarii de cazare pe site-urile facultăților (la secțiunea Anunțuri). Conform regulamentului acestea sunt afișate cu minim 2 zile înaintea cazărilor.
  • Reducerile de taxe pentru anul universitar 2014-2015 (Hotărârea oficială o puteți găsi mai jos). Perioada de depunere a cererilor pentru aceste reduceri și actele necesare vor fi comunicate de către secretariatele facultăților, cel mai probabil în primele săptămâni ale anului universitar. Va recomandăm să urmăriți avizierele și site-urile facultăților (secțiunea Anunțuri) în perioada respectivă.

 

Cristin Radu Iosif
Președinte OSUT
[email protected]

 

Articol: Detalii despre cazare

Site-urile facultăților din cadrul UTC-N:

reduceri de taxe utc-n 2014-2015

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment