Sesiune de examene

In INFO studenti, Intrebari frecvente, Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

Dragi colegi,

dorim să venim în ajutorul vostru, în special a celor din anul I, cu informații legate de sesiunea de examene.

În perioada 18 ianuarie – 7 feburarie va avea loc sesiunea de examene aferentă semestrului I, urmând ca în perioada 15 – 21 februarie să aibă loc sesiune de consultații și restanțe aferentă semestrului I.

Plata examenelor din ani anteriori se va face până în 8 ianuarie, ora 14:00, la casierie (program 8:00-14:00, de luni până vineri) sau 10 ianuarie, ora 24:00, online. Taxa pentru un examen din an anterior este de 150 de lei, și acesta poate fi susținut de 2 ori, în sesiune și în sesiunea de restanțe aferentă semestrului.
Taxa pentru un examen recontractat este nr. credite * 50 de lei (valoarea unui credit). Un examen se consideră recontractat atunci când studentul nu a îndeplinit obligațiile din Fișa Disciplinei (laborator/proiect/seminar).

Plata celei de-a doua rate din taxa de școlarizare se face tot până în 8 ianuarie, ora 14:00, la casierie sau 10 ianuarie, ora 24:00, online.

Orice examen (din an curent sau care a fost achitat până la data limită) poate fi susținut gratuit de 2 ori, în sesiunea de examene și în sesiunea de restanțe aferentă semestrului. În cazul unei absențe motivate la una dintre aceste două sesiuni, pentru sesiunea de restanță din toamnă se poate depune o cerere la secretariatul facultății pentru scutire de taxă. Taxa pentru un examen achitat la care studentul s-a prezentat o singură dată (în sesiune sau în sesiunea de restanțe aferentă semestrului), este de 100 de lei. 

Programare sesiune:
Facultatea de Arhitectură și Urbanism
Facultatea de Automatică și Calculatoare – în curând
Facultatea de Construcții
Facultatea de Construcții de Mașini
Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației
Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului – în curând
Facultatea de Inginerie Electrică
Facultatea de Instalații
Facultatea de Mecanică
Vă reamintim, de asemenea, de grupurile pentru studenții Universității Tehnice Cluj-Napoca, de unde puteți cere sfaturi colegilor mai mari:
Studenții UTCN
AC.Studenții UTCN
ETTI.Studenții UTCN
IMM.Studenții UTCN
Mecanică.Studenții UTCN

Pentru orice nelămuriri, vă stăm la dispoziție la adresa [email protected] sau pe pagina de facebook.

Echipa OSUT vă urează baftă în sesiune!

 

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment