Sesiune de restanțe // Măriri de note

In INFO studenti, Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

Dragi colegi,

în perioada 15 – 21 februarie 2016 va avea loc sesiunea de restanțe aferentă semestrului I a acestui an universitar.

În această sesiune se pot susține:

  • examene din an curent, semestrul I – în mod gratuit
  • examene din an anterior, semestrul I – în mod gratuit (dacă a fost achitată taxa prevăzută în contractul disciplinelor până la 17.01) sau cu taxă (se va achita în perioada 8 – 12 februarie la Biroul de taxe (până la ora 14:00) sau online (până la ora 23:59)). Taxa pentru un examen din an anterior este de 150 de lei, iar pentru un examen recontractat (la care nu s-au îndeplinit obligațiile din Fișa disciplinei) este 55 lei * nr de credite.
  • examene pentru măriri de note, semestrul I – conform regulamentului, un student are dreptul la 4 măriri pe an (2 gratuite, 2 cu taxă – 50 de lei/mărire); cererile pentru măriri se pot depune la secretariatele facultăților până la data de 11 februarie, ora 12:00. În cazul în care nu puteți să depuneți personal această cerere, acestea se pot depune prin e-mail sau, la unele facultăți, pot fi depuse de altă persoană. Pentru detalii legate de modul în care se procedează la facultatea voastră, numărul de la secretariat se găsește pe site-ul facultății. Orar secretariat: 8:00 – 9:00, 11:00 – 14:00.

De asemenea, pentru studenții de la plată, cea de-a doua rată a taxei de școlarizare se poate achita tot până la data de 12 februarie. În cazul neplății acesteia, vor fi exmatriculați.

Mai jos găsiți planificarea sesiunii de restanțe:

Facultatea de Arhitectură și Urbanism – în curând

Facultatea de Automatică și Calculatoare

Facultatea de Construcții

Facultatea de Construcții de Mașini

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației

Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului

Facultatea de Inginerie Electrică

Facultatea de Instalații

Facultatea de Mecanică

Vă recomandăm să verificați cât mai des site-urile facultăților, deoarece pot să apară modificări la planificarea sesiunii.

De asemenea, vă reamintim că regulamentul ECTS a fost modificat și, în cazul neprezentării la una dintre sesiunile aferente semestrului (sesiunea de examene/sesiunea de restanțe), sesiunea din toamnă este cu plată (100 lei/examen). Vom reveni cu mai multe detalii despre perioada în care se pot depune cererile pentru gratuitate în sesiunea din toamnă.

 

Pentru întrebări, vă stăm la dispoziție la [email protected] sau pe pagina de facebook.

Spor la învățat sau vacanță plăcută în continuare!

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment