Sesiune excepțională cu taxă pentru anii terminali

In INFO studenti by Josh Vladescu0 Comments

Dragi colegi,

Vă aducem la cunoștință faptul că pentru anii terminali (respectiv anul IV licență și anul II master) se va organiza o sesiune excepțională de consultații și restanțe în regim cu taxă (200 lei) conform Hotărârii CA nr. 32/12.03.2019.

Sesiunea excepțională va avea loc în următoarele date:

Cluj-Napoca

Baia Mare

!! Atenție: Vă rugăm să consultați secretariatele facultăților pentru detalii precum depunerea cererilor pentru sesiunea excepțională, data limită pentru depunerea acestor cereri, respectiv data limită pentru plata examenelor aferente. Vă sugerăm să verificați site-urile facultăților pentru eventualele anunțuri și/sau orarele de funcționare a secretariatelor. Vă suntem aproape pentru orice întrebări sau nelămuriri.

 

Studenții din anii terminali se pot prezenta doar la două examene, aferente semestrului  I, din anul curent sau din anii anteriori.

Studentii își vor putea achita toate obligațiile financiare restante, în conformitate cu Regulamentul de taxe, pentru a putea participa la examenele respective.

Important: taxa nu se restituie în caz de neprezentare la examen.

 

Echipa OSUT Cluj-Napoca vă este aproape pentru orice fel de nelămuriri sau întrebări prin Messenger sau pe adresa de e-mail.

Mult succes tuturor!

Leave a Comment