Sesiunea de restanțe și măriri Februarie 2018

In INFO studenti, Noutati by Bianca Iancu0 Comments

 

Salutare, dragi colegi!

Dorim să venim în ajutorul vostru punându-vă la dispoziție o serie de informații legate de sesiunea de restanțe din perioada 19-25 Februarie 2018.

În perioada 12-15 februarie 2018, vă puteți achita obligațiile financiare restante pentru semestrul I al anului universitar curent. Plata se poate face la Biroul de Taxe al UTC-N până în data de 15 februarie 2018, ora 14, sau on-line până la ora 24. Nu se admite plata taxelor prin ordin de plată sau mandat postal. Taxa nu se restituie în caz de neprezentare la examen.  Atașăm aici și regulamentul de taxe.

Măriri de note–  un student are dreptul la 4 măriri într-un an universitar, 2 gratuite și 2 cu plată. Pentru a susține examenul de mărire este nevoie să depuneți o cerere la secretariatul facultății până Joi,15 Februarie ora 14.00. Cererea o puteți găsi mai jos. Pentru măririle plătite, taxa este 50 de lei.

CERERE MĂRIRE NOTĂ (AC)

CERERE MĂRIRE NOTĂ (mecanică)

Studenții de la plată care nu au achitat rata 2 a taxei de școlarizare vor fi exmatriculați înaintea sesiunii de restanțe (deci nu pot participa la examene).

La adresele de mai jos veți găsi programarea examenelor:

Facultatea de Automatica și Calculatoare

Facultatea de Arhitectura și Urbanism

Facultatea de Construcții

Facultatea de Electronica, Telecomunicații si Tehnologia Informației

Facultatea  Ingineria Materialelor si a Mediului

Facultatea de Inginerie Electrica

Facultatea de Instalații

Facultatea de Mecanică

Echipa OSUT Cluj vă urează o vacanță relaxantă și mult succes la următoarele examene!

Leave a Comment