Sesiunea de restanțe și măriri – IULIE 2017

In Noutati by Andrada Farcas1 Comment

Salutare, dragi colegi! Sperăm că vă reveniți așa cum se cuvine pe parcursul acestei vacanțe!

În urma întrebărilor primite referitoare la sesiunea de restanțe ce se va desfășura în perioada 3 – 9 Iulie 2017 în UTCN, dorim să venim în ajutorul vostru punându-vă la dispoziție o serie de informații:

  • Plata examenelor se face în perioada 26-29 Iunie 2017, la casierie (având program de funcționare între orele 8-14) și online până în Joi, 29 Iunie 2017, ora 24. Pentru examenele din anul curent nu se percepe taxa de reexaminare. Pentru examenele din an anterior taxa este 150 de lei dacă au fost plătite taxele de recontractare a materiei sau dacă este restant doar examenul. Dacă taxele de recontractare a materiei nu au fost plătite, taxa va fi de 300 de lei (conform Regulamentului de taxe)
  • Măriri de note–  un student are dreptul la 4 măriri într-un an universitar, 2 gratuite și 2 cu plată. Pentru a susține examenul de mărire este nevoie să depuneți o cerere la secretariatul facultății până Joi, 29 Iunie, ora 14.00 la unele facultăți. Cererea o puteți găsi mai jos. Pentru măririle plătite, taxa este 50 de lei.

CERERE MĂRIRE NOTĂ

Echipa OSUT Cluj vă urează o vacanță relaxantă și mult succes la următoarele examene!

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Comments

  1. Daca am examen din an anterior si l-am platit si nu l-am putut da in sesiunea asta si vreau sa merg in restanta, pot? Sau mai trebuie platit?

Leave a Comment