Sesiunea de restanțe și măriri | Februarie 2017

In Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

Salutare, dragi colegi! Sperăm că vă reveniți așa cum se cuvine pe parcursul acestei vacanțe!

În urma întrebărilor primite referitoare la sesiunea de restanțe ce se va desfășura în perioada 20-26 Februarie 2017 în UTCN, dorim sa venim în ajutorul vostru punându-vă la dispoziție o serie de informații:

  • Plata examenelor se face în perioada 14-17 Februarie 2017, la casierie (având program de funcționare între orele 8-14) și online până în Duminică, 19 Februarie ora 24:00. Pentru examenele din anul curent nu se percepe taxa de reexaminare. Pentru examenele din an anterior taxa este 150 de lei dacă au fost plătite taxele de recontractare a materiei sau dacă este restant doar examenul. Dacă taxele de recontractare a materiei nu au fost plătite, taxa va fi de 300 de lei (conform Regulamentului de taxe).

  • Măriri de note –  un student are dreptul la 4 măriri într-un an universitar, 2 gratuite și 2 cu plată. Pentru a susține examenul de mărire este nevoie să depuneți o cerere la secretariatul facultății până Joi, 16 Februarie ora 14.00 la unele facultăți (AC, Instalații), respectiv Vineri, 17 Februarie la celelalte facultăți. Cererea o puteți găsi mai jos. Pentru măririle plătite, taxa este 50 de lei.

CERERE MARIRE NOTA


  • Studenții de la plată care nu au achitat rata 2 a taxei de școlarizare vor fi exmatriculați înaintea sesiunii de restanțe (deci nu pot participa la examene).

Pe parcursul zilelor următoare vom reveni și cu alte informații, de aceea vă recomandam să urmăriți pagina noastră de facebook pentru noi update-uri.

Echipa OSUT Cluj vă urează o vacanță relaxantă și mult succes la următoarele examene!

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment