SoftVision dă startul înscrierilor pentru ultimul pre-employment training din acest an

In by Josh Vladescu0 Comments

Al 3-lea training oferit în această toamnă de SoftVision în Cluj-Napoca, dedicat studenţilor din ani terminali, masteranzi sau absolvenţi ai unei facultăţi de profil IT, este cel de WEB Pre-employment Training. În cadrul acestuia, în perioada 5 – 19 decembrie 2012, participanţii vor avea şansa să aprofundeze, împreună cu traineri profesionişti şi cu vastă experienţă în domeniu, cele mai noi şi hot tehnologii de WEB, Javascript, HTML5 şi CSS3.

            

Date-cheie WEB Pre-employment Training:

 

  • Când: 5 – 19 decembrie 2012
  • Unde: Cluj-Napoca
  • Deadline înscrieri: 22 noiembrie 2012
  • Training gratuit
  • Şansă extraordinară de a primi o ofertă de angajare la sfârşitul trainingului
  • Diplomă de participant

Toate detaliile despre curs se regăsesc pe pagina dedicată de pe site: http://www.softvision.ro/cariera?p=20

Cei interesați să participe la training-ul organizat în Cluj se pot înscrie pe site-ul companiei sau prin e-mail la adresa [email protected]. Locurile sunt limitate, iar la terminarea perioadei de training se va face o evaluare finală. Cei cu rezultate competitive vor primi o ofertă de angajare din partea companiei.

 

SoftVision este compania românească de dezvoltare software cu sediul central în Cluj-Napoca, fiind totodată prezentă în Baia-Mare, Iaşi, Timişoara şi San Jose (California, SUA). În cei 14 ani de activitate ne-am specializat în oferirea de servicii de programare, dezvoltare de aplicaţii/ produse software, servicii de testare, asigurare a calităţii/suport la înalte standarde de profesionalism.

 

SoftVision

Sediu central: Str. Republicii nr. 57, Cluj-Napoca

Persoana de contact: Cristina Ispas, Specialist PR

Tel/Fax:  0364 – 402.084, Mobil: 0746 083 533

E-mail: [email protected]

Web:   www.softvision.ro

Leave a Comment