SoftVision începe o nouă serie de pre-employment trainings

In by Ioan Fodorut0 Comments

SoftVision organizează în această toamnă o nouă serie de pre-employment trainings în Cluj-Napoca, Baia Mare şi Iaşi. Grupele, formate din 20 de participanţi, vor avea ocazia să aprofundeze pentru 8 ore pe zi, timp de 2, respectiv 5 săptămâni tehnologii ca .Net, QA sau Web. La finalul cursurilor, în urma unui test, participanţii vor putea fi ofertaţi pentru un job în cadrul companiei.

Primul curs din această serie este “QA Pre-employment Training”. Pe scurt, acest training înseamna 2 săptămâni de sesiuni interactive cu cei mai talentaţi şi pregătiţi traineri profesionişti, cu ani de experienţă şi zeci de proiecte la activ pe diverse tehnologii şi platforme.

Date-cheie QA Pre-employment Training:

  • Când: 15 – 26 octombrie 2012
  • Unde: Cluj-Napoca
  • Deadline înscrieri: 4 octombrie 2012
  • Poziţii disponibile: 20
  • Workshop gratuit
  • Şansă extraordinară de a primi o ofertă de angajare la sfârşitul workshopului
  • Diplomă de participant

Detalii mai multe despre curs găsiți pe pagina dedicată de pe site: http://www.softvision.ro/cariera?p=18

Cei interesați să participe la training-ul organizat în Cluj se pot înscrie pe site-ul companiei sau prin e-mail la adresa training@softvision.ro. Locurile sunt limitate, iar la terminarea perioadei de training se va face o evaluare finală. Cei cu rezultate competitive vor primi o ofertă de angajare din partea companiei.

SoftVision este compania românească de dezvoltare software cu sediul central în Cluj-Napoca, fiind totodată prezentă în Baia-Mare, Iaşi, Timişoara şi San Jose (California, SUA). În cei 14 ani de activitate ne-am specializat în oferirea de servicii de programare, dezvoltare de aplicaţii/ produse software, servicii de testare, asigurare a calităţii/suport la înalte standarde de profesionalism.

 

SoftVision

Sediu central: Str. Republicii nr. 57, Cluj-Napoca

Persoana de contact: Andreea Bompa-Oprea, Specialist PR

Tel/Fax:  0364 – 402.084, Mobil: 0741 187 466

E-mail: pr@softvision.ro

Web:   www.softvision.ro

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment