StartUp Live Cluj-Napoca

In by Josh Vladescu0 Comments

Concurs! OSUT pune la bataie o invitatie la acest eveniment. Pentru detalii, click aici.

 

Transylvania Innovation Ventures, în parteneriat cu STARTeurope, anunță cea de-a doua ediție a Startup Live Cluj-Napoca, care va avea loc în perioada 17 – 19 mai 2013, la sediul Yonder. Evenimentul reunește dezvoltatori de aplicații, designeri, oameni de afaceri, investitori, și pasionați de inovație.

Pe parcursul unui weekend, ideile de startup sunt implementate: vineri se prezintă ideile în jurul cărora se vor forma echipe; sâmbătă și duminică ideile se pun în practică cu ajutorul mentorilor; duminică seară se prezintă proiectele în fața unui juriu. Pe parcursul evenimentului, pentru că Evernote este unul dintre parteneri, participanții vor primi informații despre Evernote Devcup 2013, și vor putea chiar să înceapă dezvoltarea unor produse ce vor putea fi ulterior înscrise în această competiție globală.

Premiile acordate în cadrul Startup Live Cluj-Napoca acoperă tot ciclul dezvoltării unui startup: conturi Evernote Premium pentru o productivitate crescută; ajutor oferit de Barandi Solutions în realizarea unui MVP; sesiuni de mentorat oferite de Mozilla WebFWD; spațiu de lucru oferit de Cluj Hub; bilete la diferite conferințe naționale (TEDxCluj, Business Days, Leadership Summit, și la evenimentele organizate de Cluj Hub) și la conferința internațională Pioneers Festival 2013 (Viena, Austria).

Mai multe detalii, precum si biletele pentru acest eveniment gasiti aici.

Leave a Comment