Tabere Studentesti 2012

In by Ioan Fodorut0 Comments

Dupa cateva saptamani de asteptare, ANST a publicat astazi metodologia de organizare si desfasurare a programului Tabere Studentesti 2012.

Asemeni anilor anteriori taberele vor fi organizate prin Casele de Cultura ale Studentilor, Universitatea Tehnica din Cluj – Napoca fiind repartizata la Casa de Cultura a Studentilor din Targu – Mures. Astfel in acest an catre UTCN au fost alocate 269 de locuri, conducerea universitatii urmand sa repartizeze aceste locuri pe facultati in functie de numarul de studenti inscrisi. Un procent de 70% din locuri vor fi alocate pentru litoral, iar restul de 30% pentru munte. In perioada taberelor studentii beneficieaza in mod gratuit de cazare si masa.

Pentru inscrierea in programului ,,Tabere Studentesti”, studentii trebuie sa completeze si sa depuna o cerere tip direct la secretariatele facultatilor in perioada 19 – 25 iunie 2012Cererile tip se vor gasi in secretariatele facultatilor. Aceste cereri vor fi analizare in perioada 02-04 iulie 2012, urmand ca listele cu studentii beneficiari de tabere sa fie afisate in data de 04 iulie 2012.

Categoriile de studenti beneficiari:

  • cazuri sociale
  • studentii cu rezultate obtinute la invatatura in anul precedent de scolarizare, in pondere minima 80%, cei care au avut activitati in cadru organizat, al universitatilor, la diverse manifestari culturale, artisitce, stiintifice si sportive, in pondere de maxim 20%
  • studentii care activeaza in cadrul Caselor de Cultura ale Studentilor
  • studentii implicati in actiuni de voluntariat, activitati si proiecte studentesti, manifestari culturale, stiintifice si sportive realizare in cadrul asociatiiloe si federatiilor studentesti

Universitatea va primi o lista exacta cu locatiile de desfasurare a taberelor pana la data de 9 iulie 2012, urmand sa faca repartizarea locurilor, locatiilor si perioadelor nu mai tarziu de 10 iulie 2012. La nivelul facultatilor, intalnirea cu studentii beneficiari conform listelor finale se va face in perioada 10-12 iulie 2012. Studentii vor avea asupra lor atat carnetul de studenti, vizat la zi, cat si C.I./B.I./pasaport (original si copie). In ordinea listelor finale, studentii selectati pot alege una dintre locatiile disponibile.

Pentru informatii suplimentare si metodologia completa consultati site-ul ANST.

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment