Trilitic

In by Ioan Fodorut1 Comment

Trilitic are ca scop dezvotarea abilitatilor artistice ale studentilor intr-un mediu competitiv si dinamic. In cadrul acestui proiect studentii vor avea ocazia sa lucreze in echipa, sub presiunea unui timp limitat.

Studentii se vor inscrie in echipe de catre 2-3 persoane  printr-un mail in care vor nota numele, prenumele, numarul de telefon(mobil) si facultatea fiecarui membru al echipei. Acestea vor fi contactati pentru confirmarea participarii si aflarea loccatiei si a orei.
Adresa de mail este [email protected]

Trilitic are loc in data de 26 Noiembrie. Locatia si ora desfasurari vor fi primite pe mail de catre organizatori.
Concurentii vor avea de construit o replica a unei cladiri celebre aleasa prin tragere la sort. Acestea vor folosi materiale neconventionale oferite de catre organizator.
Materialele folosite de catre participanti vor fi: chibrituri, plastelina, , sfoara, dopuri de  la bidoane, scoci, lipici, carton, elastic etc.
Echipele primesc un numar egal de puncte. Fiecare material are o valoare diferita. Mebri echipei au posibilitatea sa aleaga ce vor sa foloseasca si cat de mult. Este permis “negotul” intre echipe la preturile pe care le stabilesc ei.
Evenimentul va dura 5 ore cu o ora pauza de masa  ( plus/minus cateva  minute). Castigatorul va fi determinat de catre un juriu format din 5 persoane.

Trilitic doreste sa produca buna dispozitie intr-un mod constructiv, dar si sa descoperim, in noi, talente pe care nici nu credeam ca le avem.

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment