UPDATE: Cazări 2017-2018

In INFO studenti by Andrada Farcas2 Comments

Salutare, dragi colegi!

După data de 1 septembrie au început să fie afişate pe site-urile facultăților listele cu solicitanţii de locuri în cămine. Apariţia unui student pe aceste liste NU garantează locul în cămin, ci doar participarea la repartizări.

Pâna VINERI, 15 Septembrie, la ora 23:59, studenții care NU și-au regăsit numele pe listele cu cei care au solicitat cămin sunt rugați să contacteze secretariatele facultăților pentru a remedia situția. Aceasta se poate face fie telefonic, fie prin prezentarea fizică. De asemenea, pentru studenții mai mari de anul I, deadline-ul de bifare a opțiunii pe sinu este același.

Înainte cu 1-2 zile de începerea efectivă a cazărilor se vor afișa și listele celor care beneficiază de loc în cămin, iar calendarul cazărilor va fi făcut public.

Între timp, vă rugăm să urmăriți anunțurile de pe site-urile facultăților, întrucât listele vor fi update periodic în zilele ce urmează și e necesar să vă asigurați că apăreți pe listă.

Precizăm că fiecare facultate este responsabilă de coordonarea procesului de cazare a studenților, conform Regulamentului de organizare și funcționare a căminelor studențești ale UTCN.

Pentru orice informație legată de acest subiect vă stăm la dispoziție la adresa de mail [email protected] sau pe facebook.

Echipa OSUT Cluj vă informează și vă este mereu alături!

Andrada Farcas
Andrada Farcas

Latest posts by Andrada Farcas (see all)

Comments

Leave a Comment