UPDATE: Perioada pentru evaluare a fost prelungită!

In Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

Bună ziua, dragi Colegi!

În urma deciziei Consiliului de Administrație s-a hotărât prelungirea campaniei de Evaluare a Cadrelor Didactice până la data de 15 aprilie, 2017.

Loghează-te acum pe site-ul evaluare.utcluj.ro cu codul de acces și evaluează-ți profesorii!

Încurajăm studenții care nu au intrat în posesia codurilor de evaluare să își contacteze tutorii de an în vederea obținerii acestora, iar pe studenții care au codul, să își evalueze într-un mod serios, corect și complet profesorii titulari din semestrul trecut.

Menționăm faptul că în acest semestru structura formularelor a fost schimbată, pentru a rezolva impedimentele apărute în urma sistemului greoi de evaluare, astfel numărul de întrebări a fost redus la 5.

Numărul mare de chestionare completate ne dă puterea necesară să vă apărăm drepturile în Consiliile facultăților și în senatul UTC-N.

În momentul în care studenții care evaluează depășesc pragul de 60% din totalul studenților la care un profesor predă, întocmirea unui raport intern în fiecare departament este obligatorie. Acest raport este înaintat către decanat, care centralizează rapoartele și le face publice. Rapoartele atrag după sine răspundere și ne dau posibilitatea să cerem măsuri pentru rezolvarea punctuală a problemelor semnalate.

Dacă acest prag nu este atins, problemele semnalate de către studenți și rezultatele evaluării vor fi discutate de către directorul de departament cu fiecare cadru didactic.

Mai multe detalii: Metodologia de evaluare a activității cadrelor didactice
Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment