Viitor Inginer ajunge în orașul tau!

In Noutati by Bianca Iancu0 Comments

A fi inginer nu e un lucru simplu, și e adesea mult mai mult decât pare. E vorba de dimineți lente, probleme inedite și momente dificile – dar și de ambiție, determinare și idei extraordinare care pot schimba lumea.

Începând cu data de 26 Martie 2018, voluntarii OSUT vor vizita 36 de orașe din România în cadrul proiectului Viitor Inginer. Dorim să prezentăm viața de student în cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca, oportunitățile de studiu și de muncă, și să încurajăm elevii din mediul liceal să aleagă să își continue studiile în domeniul ingineriei.

În cadrul prezentărilor ce vor avea loc la liceele din țară, voluntarii vor vorbi despre experiența lor în cadrul Universității Tehnice, despre ce presupune procesul de înscriere, despre viața de student și despre ce poate însemna viitorul ca și inginer.

Printre orașele care vor fi vizitate de către voluntarii OSUT se numără Alba, Aleșd, Bistrița, Brașov, Baia Mare, Oradea, Sibiu, Reghin, Târgu Mureș și nu numai. Lista completă a orașelor și a liceelor de pe traseu este disponibilă pe pagina de prezentare a proiectului Viitor Inginer.

Poți ține pasul cu echipa Viitor Inginer atât pe Instagram, cât și pe Facebook. Suntem nerăbdători să ne întâlnim cu tine în cadrul liceelor din orașul tău și să îți răspundem întrebărilor și curiozităților tale legate de viața de student și inginer din Cluj-Napoca, așa că nu ezita să iei parte la prezentările noastre. See you soon!

 

Leave a Comment