Vision Camp – European Youth Capital 2015

In by Andrei Stan0 Comments

Salutare dragi studenți, întrucât anul ce urmează, Cluj-Napoca va fi Capitală Europeană de Tineret, ne-am gândit să vă oferim un update despre ce presupune acest proiect. Misiunea proiectului este să întărească rolul și suportul acordat tinerilor și a organizaţiilor de tineret în participarea activă a acestora la schimbarea societăţii printr-un proces de dezvoltare urbană sustenabilă, responsabilă și inclusivă.

Prin împărtășirea spaţiului, culturii, puterii, muncii, bucuriei, viziunii și valorilor europene comune, adresând teme precum responsabilizarea tinerilor, susţinerea acestora, mobilitate, dialog structurat și informare în cadrul unui program de un an în Cluj-Napoca.
Astea fiind spuse, în perioada 24-28 August 2014, OSUT, în postura de Membru Fondator al Federației SHARE, a participat timp de 4 zile la un Teambuilding ce a avut ca scop definirea, actualizarea și extinderea viziunii proiectului și perspectivelor ce le include pentru tineri.

Vision Camp 2014 a reunit reprezentanți a peste 20 de ONG-uri membre ale Federației Share Cluj-Napoca, organizația responsabilă de implementarea proiectului Capitalei de Tineret – [email protected] 2015. Cu această ocazie, în data de 26 august a avut loc Adunarea Generală a Federației Share Cluj-Napoca, în cadrul căreia noi organizații au aderat la statutul de membru. Ne bucurăm să îi avem alături de acum înainte pe membrii Fundației Karolyi Gaspar și ai Clubului Rotaract Cluj-Napoca!

Vision Camp 2014 a însemnat un număr generos de ore dedicate dezbaterilor pe marginea strategiei Cluj 2015, a etapelor care trebuie parcurse în perioada următoare și a modului în care putem funcționa eficient și construi împreună Capitala Europeană a Tineretului.

 

share1

share2

share3

share4

share5

Leave a Comment