BBUTCN

UTCN nu scoate doar ingineri! UTCN formează personalităţi frumoase datorită multitudinii de caractere care îşi aduc aportul de la an la an pentru a contribui la formarea unei comunităţi deosebite! O parte din acești oameni deosebiți sunt cei care formează familia BBUTCN și pentru aportul lor la studenția noastră le mulțumim și suntem mândri de ei!

Este dificil să organizezi un astfel de eveniment. Pentru boboci este dificil să își împartă viață între pregătirile pentru eveniment și facultate. Este dificil pentru voluntari să își facă loc în program, în contextul în care societate și facultatea sunt destul de solicitante. Cu toate acestea, oamenii care apar în faţa dumneavoastră, oamenii care sunt în spatele scenei, oamenii care stau la intrare și oamenii care fac posibilă realizarea acestui eveniment sunt și cei care fac ca familia BBUTCN să fie atât de diversă și de frumoasă.

După etapa preselecțiilor începe cu adevărat cursa pentru un eveniment de excepție. Echipa BBUTCN încurajează voluntarii să se implice în construcția decorului, în vânzarea biletelor și în administrarea și rezolvarea problemelor tehnice. Se poate spune despre BBUTCN că este un eveniment care crește oameni, un eveniment cu ajutorul căruia voluntarul devine un om mai responsabil și mai matur. Satisfacția pe care echipa o simte atunci când sala se umple de oameni, iar bobocii apar pe scenă este imensă.

Care este scopul acestui eveniment? Scopul pentru care OSUT Cluj organizează acest eveniment este acela de a arată lumii frumusețea și diversitate bobocilor din Universitate. Întregul proces începe printr-o promovare intensă a evenimentului. Bobocii sunt încurajaţi să fie parte din acest spectacol al studenției noastre, treaba echipei de coordonare fiind aceea de a-i face să se simtă ca printre prieteni și doriți. Preselecțiile sunt acea etapă care dau startul unei călătorii intense și distractive. Faptul că amploarea evenimentului ne constrânge să alegem doar o parte din talentele Universității și să le aducem în față dumneavoastră ne neliniștește teribil.

Implicarea voluntarilor OSUT Cluj este crucială pentru bunul mers al spectacolului, cât și pentru reușita acestuia. Acest eveniment presupune implicarea voluntarilor pe serviciile de Imagine, Fundraising, Media, HR, Tehnic-Administrativ și Divertisment. Responsabilitatea principală pentru întregul eveniment cade pe umerii coordonatorului şi a echipei sale, fără de care balul nu s-ar bucură de succesul pe care îl are.

Balul Bobocilor din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, pe scurt BBUTCN, este un eveniment de suflet al organizației noastre. Durata evenimentului nu este mai mare de 4 ore, însă pregătirile se desfășoară pe parcursul a câtorva luni bune. De la alegerea temei, la selectarea participanților și până la realizarea decorului, evenimentul aduce împreună oameni talentați și dornici de ajutor.

Show More
Back to top button