Engineering Summer University

Engineering Summer University este un proiect educațional, care se adresează absolvenților de clasa a XI-a, viitori studenți, având ca scop informarea elevilor în legătură cu domeniile de specializare oferite de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și crearea unei perspective de ansamblu asupra vieții de student în Cluj-Napoca, pe scurt, familiarizarea acestora cu viața academică din toate punctele de vedere. Cu alte cuvinte, elevii vor trăi precum studenții timp de două săptămâni.

Pe durata acestor 14 zile, aproximativ 200 de elevi din toată țara sunt așteptați cu porțile deschise de către studenții și profesorii Universității Tehnice din Cluj-Napoca, urmând ca aceștia să fie inițiați în tainele studenției. Participanții vor parcurge toate etapele, începând de la procesul de admitere în facultatea pe care și-o aleg, până la procesul de examinare. Zeci de activități sunt pregătite special pentru a le oferi elevilor o simulare de vis a studenției, arătându-le de ce viața de student este cu adevărat cea mai frumoasă!

Printre activitățile menționate se numără: cursuri practice, predate de profesori ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, concursuri care le pun la încercare atât mintea, cât și fizicul, activități sociale, training-uri, workshop-uri, jocuri și activități sportive!Pe deasupra, elevii vor sta pe toată perioada proiectului în căminele aferente Universității din Complexul Studențesc Observator, pentru a experimenta la maximum sentimentul de a fi student.

Show More
Back to top button
Close