Hotărâri luate de Consiliul de Administrație privind starea de urgență

Dragi colegi,
dat fiind contextul în care ne aflăm, având în vedere răspândirea accelerată a Covid-19 și metodele de prevenție care au fost impuse la nivel național, Consiliul de Administrație al Universității Tehnice din Cluj-Napoca a adoptat astăzi o serie de măsuri menite să răspundă atât nevoilor colegilor noștri care nu dispun de resursele necesare pentru a lua parte, în condiții optime, la activitatea didactică susținută online, cât și studenților care au reușit să aibă performanțe academice semestrul anterior. Astfel, în ședința Consiliului de Administrație întrunită în data de 31.03.2020 s-au hotărât următoarele:

Se pun la dispoziție 250.000 de lei, echivalentul a 100 de laptopuri care să suporte cât mai multe programe folosite pentru activitatea didactică online și de acasă, destinate studenților eligibili pentru bursa socială, care nu dispun de un laptop sau calculator personal în momentul de față.

Se majorează din venituri proprii fondul de burse alocat prin finanțarea instituțională, pentru studenții de la licență și masterat, pentru semestrul doi al acestui an universitar, cu suma de 1.200.000 de lei (200.000 lei/lună), după cum urmează: 100.000 de lei pe lună pentru acordarea de burse de performanță academică; 100.000 de lei pe luna pentru acordarea de burse de performanță științifică, sociale și sociale ocazionale.

De asemenea, perioada de suspendare a activității didactice faţă în faţă cu studenţii se prelungește până la încheierea stării de urgență.

Vă rugăm să respectați măsurile impuse privind conduita socială responsabilă și vă dorim multă sănătate! Pentru întrebări, ne puteți contacta la adresa de mail [email protected] sau prin mesaj direct pe pagina de facebook OSUT Cluj.

Show More
Back to top button