Debattle | Online Edition

Oamenii sunt ființe complexe și fiecare persoană este unică în felul ei. Din acest motiv, există opinii contradictorii asupra unor subiecte ce ne afecteaza viața cotidiană. Pentru cei dornici să învețe cum să își valorifice opinia și să se antreneze în domeniul de public speaking, vă invităm să participați la concursul Debattle, organizat de OSUT Cluj-Napoca!
Dacă ești curios, te poți înscrie la urmatorul link: https://bit.ly/3dY7fDW

Ce este Debattle?

Debattle este un proiect care constă în dezbaterea între două echipe de studenți, a unor teme de actualitate din societatea noastră. Cele două echipe, deși bine intenționate, sunt în opoziție asupra subiectului dezbătut, în final câștigând echipa mai convingătoare. Prin urmare, ele trebuie să aducă argumente riguroase prin care să-și susțină punctul de vedere.

Cum se desfășoară?

Toate dezbaterile se vor ține pe platforma de conferințe Zoom. Concursul este organizat sub formă de turneu la care participă 8 echipe de câte 3 membri fiecare. Fazele turneului sunt sferturi de finală, semifinale și finala.

Când se desfășoară?

Concursul va avea loc pe 14 și 16 aprilie. În prima zi se vor desfășura sferturile de finală, iar în a doua vor avea loc semifinalele și finala.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile despre Debattle | Online Edition, intră pe eventul oficial al proiectului!

Show More
Back to top button
Close