Trending

Asumările candidatului la funcția de Rector UTC-N

Dragi colegi,

În contextul alegerilor pentru funcția de rector al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, domnul Prof. Univ. Dr. Ing. Vasile Țopa, unicul candidat, a participat în data 15 iunie la o dezbatere cu studenții reprezentanți, unde ne-a răspuns tuturor întrebărilor adresate, dar mai mult, a răspuns provocărilor lansate de OSUT Cluj, alături de ANOSR, prin campania coRector. Am înaintat candidatului un document ce cuprinde 18 obiective diversificate, care privesc atât calitatea învățământului din universitatea noastră, cât și viața de zi cu zi a studenţilor.

Suntem bucuroși să constatăm că multe dintre acestea au fost preluate și se află chiar în planul managerial al candidatului, care s-a angajat public să le ducă la îndeplinire și pe cele rămase.

Vă îndemnăm să accesaţi și analizaţi documentul. Semnătura candidatului presupune faptul că, pentru el, obiectivele s-au transformat în asumări și că în perioada 2020-2024 acestea vor fi implementate, iar semnătura președintelui nostru înseamnă că noi vom fi aici să ne asigurăm de acest lucru!

Documentul poate fi accesat aici, iar planul managerial al candidatului aici.

#OSUTCJ #weAreUTCN #luptamPentruStudenti

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button