Facilități UTC-N

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca dispune de o serie de facilități destinate studenților printre care se numără: bazinul olimpic de înot de la Sala Sporturilor Horia Demian, cantinele, biblioteca sau Clubul Cultural Studențesc.

BAZINUL OLIMPIC DE ÎNOT 

Bazinul olimpic face parte din Complexul de Natație al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Aici se vor desfășura orele de sport pentru cei care optează pentru înot, după cum am discutat în articolul precedent.

Bazinul este prevăzut cu mai multe culoare, 3 dintre ele fiind pentru studenții care au ore de înot, restul fiind destinate publicului, deoarece bazinul este deschis tuturor, contra cost, iar studenții UTC-N au prioritate și beneficiază de reduceri la costul abonamentelor sau intrărilor.

Mai multe informații despre orar și tarife găsiți aici : https://www.utcluj.ro/centrul-de-natatie/

CANTINELE 

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca pune la dispoziție studenților UTC-N cantine studențești, care pot fi găsite pretutindeni unde există locații ale universității. Acestea funcționează în timpul săptămânii între orele 12:00 – 17:00, unele fiind deschise de la 11:30 sau având program până la 18:00.

Dintre cantine putem enumera:

  • Cantina de pe Daicoviciu – exact lângă bibliotecă, în aceeași curte unde se află biroul de taxe – clădirea aceea mare de sticlă, unde este librăria;
  • Cantina din Observator – cantina este la intrarea în campusul Observator, chiar lângă stația de autobuz;
  • Cantina de pe Bulevardul Muncii – cum intri în facultate în dreapta;
  • Cantina de pe Bulevardul 21 Decembrie – la Facultatea de Instalații chiar în spatele facultății;

Mâncare de la cantină este una bună și foarte accesibilă la preț! De obicei găsești o mare varietate de mâncăruri. 

BIBLIOTECILE 

Ca să poți să înveți la bibliotecă, ai nevoie de un permis pe care îl obții contra cost (5 lei).
Biblioteca este un loc liniștit unde puteți învăța în timpul anului sau chiar și în sesiune.
Aici oricum veți fi nevoiți să mergeți pentru a împrumuta cărțile din bibliografiile pe care o sa vi le ofere unii profesori, dacă veți dori. Materialele le puteți găsi și online.

Pentru mai multe informații despre bibliotecă:  https://www.utcluj.ro/biblioteca/

LICENȚE MICROSOFT 

Înainte de a putea beneficia de aceste licențe va trebui sa aveți un cont de sinu (https://sinu.utcluj.ro/) si o adresa de email de student (https://intranet.utcluj.ro/) funcționale.

Office: http://o365.utcluj.didatec.ro/Home/Licensing

CLUBUL CULTURAL STUDENȚESC 

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, a inițiat și dezvoltat, încă din anul 1966, această direcţie privind educarea prin artă şi cultură, oferind studenţilor posibilitatea de a deveni ei înşişi creatori de artă şi cultură , realizatori de producţii artistice care să fie apreciate, în primul rând, de colegii lor, iubitori şi consumatori ai actului artistic.
Acest club se află la intrarea în campusul din Observator, chiar lângă cantină.

Dacă aveți nelămuriri pe acest topic, puteți să ne scrieți pe pagina de facebook a organizației sau să le lăsați mesaje voluntarilor responsabili de facultățile la care ați fost admiși.

Show More

One Comment

  1. Bună ziua. Vă rog să mă informațî în legătură cu servirea mesei la catina UTCN. Băiatul meu are diabet zaharst tip 1-insulino-dependent și ne facem griji în legătură cu alimentația. Sunt sigură că mâncarea gătită este varianta cea mai bună pentru el. Mă interesează accesul la cantinele UTCN, adică trebuie să opteze pentru o singură cantină sau poate mânca în zona unde are cursurile în ziua respectivă. Este cu abonament sau îsi plătește fiecare masă. Vă mulțumesc pentru amabilitatea de a ne răspunde. Multă sănătate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button