OSUT Te Informează

Dragi colegi, 

În urma discuțiilor de la nivelul conducerii UTCN, venim cu următoarele informații de interes pentru voi:

  • ÎNCEPEREA ANULUI UNIVERSITAR 

Anul universitar începe oficial în data de 27 Septembrie, iar toate activitățile didactice (cursuri, seminare, laboratoare) se vor desfășura onsite (fizic). Toate formele de evaluare vor fi, de asemenea, desfășurate onsite (fizic). 

  • CAZAREA ÎN CĂMINELE UTCN

Procesul de cazare va avea loc în săptămâna premergătoare începerii anului universitar, iar căminele vor funcționa la capacitate maximă, în conformitate cu prevederile legale. Mai multe detalii vor apărea pe site-urile facultăților, în perioada următoare. 

Vaccinul nu reprezintă o condiție pentru participarea la activitățile didactice din spațiile de învățământ ale universității sau cazarea în căminele acesteia. Cu toate acestea, universitatea va pune la dispoziție un centru de vaccinare pe tot parcursul procesului de cazare, care va putea fi instituit la cererea studenților și pe parcursul anului.

Studenții vaccinați vor putea beneficia de diferite reduceri sau gratuități la taxa de cămin, cantină, bazin sau alte facilități alte UTCN. (Cu detalii despre acest aspect vom reveni ulterior).

  • ABONAMENTE CTP

Anul acesta vor fi disponibile din nou abonamentele CTP pentru studenți în formă gratuită direct de la ghișeele CTP. (Cu detalii despre acest aspect vom reveni ulterior).

Pentru mai multe detalii legate de condițiile desfășurării activităților în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ, vă invităm să consultați Ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerul Sănătății: https://bit.ly/3lap0Ee.

Pentru orice alte detalii, nelămuriri sau curiozități, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook sau la adresa de gmail: [email protected].

#OSUTCJ #weAreUTCN #OSUTteInformeaza

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button