OSUT Te Informează

Dragi colegi, Revenim cu detalii legate de gratuitățile pe care universitatea le oferă pentru studenții vaccinați. Este vorba de mese gratuite în valoare de 12 lei la cantinele UTCN pe toată perioada lunii noiembrie. Gratuitatea se adresează tuturor studenților UTCN care până în data de 20 octombrie pot face dovada vaccinării prin deținerea unui greenpass cu schemă completă de vaccinare (ambele doze de vaccin și 10 zile trecute de la ultima doză).

Pentru a putea beneficia de aceste mese gratuite trebuie să completați formularul de mai jos cu datele solicitate, printre care se află dovada că sunteți studenți UTCN (fotografie cu vizele din carnetul de student) și dovada că îndepliniți condițiile de vaccinare (greenpass-ul):
https://bit.ly/GratuitateCantinaUTCN

Formularul se poate completa până în data de 20 octombrie 2021, ora 14:00, iar gratuitatea va fi în vigoare pe toată durata lunii noiembrie. Tot ce va trebui să faceți începând cu data de 1 noiembrie este să prezentați la cantină carnetul de student pentru a vă ridică masa gratuită, în bugetul menționat. Dacă valoarea mesei depășește bugetul alocat, se plătește numai diferența.

Cei care nu obțin greenpass-ul până la închiderea formularului au posibilitatea de a se înscrie pentru luna decembrie, când vom lansa un nou formular.

P.S.: Studenții care au completat deja formularul NU mai trebuie să îl completeze a doua oară.

#OSUTCJ #weAreUTCN #OSUTteInformeaza

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button