Deadline-uri din viitorul apropiat

In Noutati by Cristi Tohătan0 Comments

Dragi colegi,

Urmează să vă prezentăm o serie de informații pe mai multe domenii de interes pentru comunitatea studențească a UTC-N-ului.

Cazare pe timpul restanțelor

Studenții care doresc să stea la cămin în săptămâna de restanțe trebuie să depună o cerere către Rectoratul UTC-N, la Registratură. În momentul aprobării cererii, aceștia se pot prezenta cu dovada (cererea în sine sau SMS-ul), la administrația căminului în care doresc să se cazeze (Campus Observator: căminele 2 și 7; Campus Mărăști: căminul 2B).

Decazarea din cămine se va face până în data de 9 septembrie.

Cazare pe timpul anului universitar 2019-2020

În perioada următoare vă puteți înscrie pentru a beneficia de cazare în cămin în anul universitar 2019-2020. Este important să precizăm că fiecare facultate este responsabilă de coordonarea procesului de cazare a studenților, conform Regulamentului de organizare și funcționare a căminelor studențești ale UTC-N. Dacă ați solicitat cazare la înscrierea la licență/master, ați fost admiși la licență/master și ați confirmat locul la admitere, nu mai trebuie să bifați online în sistemul informatic solicitarea de cazare – va fi preluată din Fișa de înscriere.

ATENȚIE! 31 august 2019, este ultima zi în care vă puteți înscrie on-line pentru a beneficia de cămin, la următoarele adrese (utilizatorul și parola sunt aceleași cu cele utilizate pentru vizualizarea notelor via sinu): https://sinu.utcluj.ro/Camin/default.asp, sau https://depinfo.utcluj.ro.

Înscrierea on-line nu este necesară pentru următoarele categorii de persoane: studenți căsătoriți, doctoranzi, angajați UTC-N (maxim 35 de ani), cei care solicită cazare în cameră cu 2 paturi, respectiv cazuri sociale. Aceștia vor depune cereri de cazare la secretariatele facultăților până în data de 30 august 2019, care vor conține, după caz, următoarele acte: adeverință de student sau dovadă de angajat UTC-N, copie după cartea de identitate, copie după certificatul de căsătorie, certificat de deces, fișă de confirmare a statutului de doctorand, adeverință masterand.

Actele doveditoare pentru întocmirea dosarului de cazare pe caz social pentru anul universitar 2019-2020 sunt aceleași ca în cazul dosarului de bursă socială, și trebuie depuse la secretariatul facutăților până în data de 13 septembrie 2019.

Plata taxelor restante

    Vă reamintim că în urma HCA 72/16.07.2019, plata tuturor obligații financiare restante trebuie efectuată până în data de 29 august 2019 la Biroul de Taxe al UTC-N. Pentru mai multe detalii, puteți accesa linkul acesta.

Pentru întrebări, echipa OSUT Cluj vă stă la dispoziție la adresa de e-mail [email protected] sau pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Comment