Important! Informații CAZĂRI 2016!

In INFO studenti, Intrebari frecvente by Ioan Fodorut0 Comments

Dragi colegi,

Deoarece se apropie perioada cazărilor pentru anul universitar 2016-2017, ne-am gândit să venim în ajutorul vostru cu o serie de informații care să vă ajute pe parcursul acestui proces.

Trebuie să precizăm că fiecare facultate este responsabilă de coordonarea procesului de cazare a studenților, conform Regulamentului de organizare și funcționare a căminelor studențești ale UTCN.

ATENȚIE! 28 August 2016, este ultima zi în care vă puteți înscrie on-line pentru a beneficia de cămin, la următoarele adrese (utilizatorul și parola sunt aceleași cu cele utilizate pentru vizualizarea notelor): https://sinu.utcluj.ro/Camin/default.asp, sau https://depinfo.utcluj.ro.

După data de 1 septembrie a.c. vor fi afişate pe internet listele cu solicitanţii de locuri în cămine. Apariţia unui student pe aceste liste, NU garantează locul în cămin, ci doar participarea la repartizări. Studenții omiși de pe liste pot sesiza secretariatul în cel mult 3 zile de la afișare.

Informații specifice despre procesul de cazare în funcție de facultate:

Pentru studenții ale căror facultăți încă nu au afișat informații le recomandăm să se ghideze după informațiile din Regulamentul de organizare și funcționare a căminelor studențești din UTCN și să urmărească constant pagina de anunțuri a facultății lor.

Regia de cămin pe prima lună va fi plătită în momentul cazărilor. Cuantumul ei îl găsiți în funcție de camera mai jos:

  • student UTCN – patru persoane în cameră  –  155 lei
  • student familist UTCN – 2 persoane în camera  –  220 lei
  • student UTCN – 2 persoane în camera   –  220 lei
  • student de alte universități de stat – patru persoane în cameră  –  300 lei
  • student de la alte universități de stat – 2 persoane în cameră  –  350 lei

Cazarea, se realizează la sfârşitul lunii septembrie, cu 4 zile înainte de începerea anului universitar, după programul afișat la pagina 6 în Regulamentului de organizare și funcționare a căminelor studențești ale UTC-N.

Adresele căminelor studențești ale UTC-N:
Campusul Studențesc Observator, cartierul Zorilor, str. Observatorului nr. 34
Campusul Studențesc Mărăști, str. Fabricii de Zahăr nr. 58.

Pentru orice informație legata de acest subiect vă stăm la dispoziție la adresa de mail [email protected] sau pe facebook.

Echipa OSUT Cluj vă așteaptă cu brațele deschise!

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment