Informații importante pentru BOBOCI!

In INFO studenti, Intrebari frecvente, Noutati by Ioan Fodorut0 Comments

Salutare dragi colegi!

Având în vedere ca am trecut și noi prin experiența de student în primul an în cadrul Universității Tehnice, dorim să venim în ajutorul vostru cu o serie de informații care să vă fie de folos.

Cazarea în căminele UTC-N

ATENTIE! Studenţii din anul 1 licență care solicită un loc în cămin, trebuie să fi precizat aceasta pe fişa de înscriere la admitere! Dacă au omis să o facă, pot să depună în acest scop o cerere la secretariatul facultăţii, până la data de 1 Septembrie 2016.

Cazarea se va face conform calendarului stabilit de rectoratul UTCN (nu s-a afișat încă). În caz de neprezentare locul va fi pierdut iar în situații obiective în care studentul nu se poate prezenta este necesara anunțarea comisiei de cazare din căminul în care a fost repartizat cu minim o zi înaintea demarării procesului de cazare. Acte necesare la cazare:

  • act de identitate, copie și original
  • patru fotografii de tip buletin (3/4)
  • aviz epidemiologic eliberat de către medicul de familie
  • copie după certificatul de naștere.

Vă puteți caza cu prietenii în aceeași camera cu condiția să intrați la cazare în grup de câte 4 și să fiți repartizați în același cămin. În cazul în care doriți să faceți schimb de loc în alt cămin, trebuie să depuneți o cerere scrisă care să fie vizată de administrația celor doua cămine după care trebuie aprobată de către Șeful Serviciului Social Cămine-Cantine.

După data de 1 septembrie a.c. vor fi afişate pe internet listele cu solicitanţii de locuri în cămine. Apariţia unui student pe aceste liste, NU garantează locul în cămin, ci doar participarea la repartizări. Studenții omiși de pe liste pot sesiza secretariatul în cel mult 3 zile de la afișare.

Studenții care NU se prezintă în perioada de cazare pentru revendicarea locului repartizat la cămin își pierd dreptul la cazare, locurile fiind redistribuite studenţilor de pe listele de rezervă.

Structura anului universitar 2016-2017

Anul universitar începe în data de 30 Septembrie. În prima zi, fiecare facultate va organiza pentru voi deschiderea anului universitar unde veți face cunoștință cu: decanul facultății, îndrumătorul de an, secretara responsabila pentru studenții din anul 1 dar și cu reprezentanți din partea organizațiilor studențești. Dacă sunteți interesați de întreaga structură a anului universitar care cuprinde perioada de predare, de examinare și vacanțele, o puteți găsi aici.

Grupurile online al studentilor din UTC-N

Cu siguranța unii dintre voi veți avea anumite întrebări legate de primii pași în facultate și în viața de student în Cluj. Puteți să vă adresați colegilor mai mari pe grupul studenților din Universitatea Tehnică – Studenți UTCN. Condiția să fiți primiți în acest grup este ca pe profilul vostru sa aveți trecut la studii: Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca sau facultatea la care studiați din cadrul UTCN.

De asemenea pentru a vă cunoaște noii colegi și a fi la curent cu informațiile care vă pot fi de interes, vă îndrumăm să intrați și în grupul studenților din anul I al facultății pe care o frecventați. În aceste grupuri se vor afla câțiva studenți consilieri la nivel de facultate din ani mai mari care vor răspunde la întrebările voastre punctuale.

Acestea sunt grupurile pentru studenții de anul I, la nivel de facultate:

Vrei sa fii mereu informat?

Dacă dorești să fi mereu informat în ceea ce privește viața de student la poli, dar și să participi la diverse proiecte și evenimente poți să ne urmarești pe pagina noastră de Facebook: Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica Cluj Napoca.

Daca te-a ajutat acest articol, apasă butonul LIKE. 😀

Vom veni cu noi UPDATE-uri pentru boboci pe masură ce se iau noi decizii la nivel de universitate.
Echipa #OSUTCJ vă urează mult succes în noul an!

 

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Leave a Comment