InfoTech 2019 e aici!

In Oportunitati by Josh Vladescu0 Comments

Nehotărât cu privire la viitorul tău?
Nu cunoști posibilitățile care stau chiar în fața ta?
Cauți un semn că este timpul să te gândești la ce urmează?

Știm cu toții că aceste întrebări îți fac viața mai grea, iar noi venim cu soluția! Îți propunem Proiectul Infotech ce se desfășoară în perioada 11-15 martie, care te va face să găsești răspunsul, fie că e vorba de practica de vară sau un job sau pur și simplu să cunoști posibilitățile pe care le ai!

InfoTech este un eveniment de amploare la nivelul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, care se desfășoară anual și antrenează cel mai mare număr de studenți din proiectele desfășurate de către Organizația Studenților din Universtatea Tehnice din Cluj-Napoca. De la începutul proiectului (în anul 2006) și până în prezent, OSUT a reușit prin intermediul InfoTech-ului, să aducă aproape de studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca companii naționale și internaționale de top din domeniul tehnic.

ÎNCĂ NU EȘTI CONVINS?

Firmele au oportunitatea de a prezenta studenților într-o manieră informală activitatea pe care o desfășoară, tehnologii utilizate, ofertele de muncă, fie ele permanente sau stagii de pregătire.

Fie că vrei să lucrezi în domeniul construcțiilor, al ingineriei mecanice sau ingineriei electronice, Infotech îți pune la dispoziție trei evenimente pentru a intra în contact direct cu firmele de pe piața muncii:

  • MecanicTech se specializează asupra industriei construcțiilor mecanizate, fiind destinat în special studenților de la facultățile de Autovehicule rutiere Mecatronică și Mecanică, Ingineria materialelor și a mediului și Construcții de mașini.
  • ElectroTech se axează pe domeniul IT și ramurile adiacente acestuia destinate mai ales studenților de la facultățile de Automatică și Calculatoare, Electronică telecomunicații și tehnologia Informației și Inginerie Electrică.
  • ConstructInfo se concentrează asupra domeniului construcțiilor, așteptând studenții facultăților de Construcții, Instalații și Arhitectură. Acest proiect aduce astfel în facultate tot ce e nou în domeniu în cadrul unor activități inedite.

Partenerii noștri

Printre partenerii noștri ce vor fi prezenți în cadrul InfoTech se numără:

Arrk Research & Development, o companie foarte potrivită pentru tinerii absolvenți, printre cele mai mari firme din lume bazată pe product development.

Magneti Marelli, o firmă internațională fondată în Italia ce se axează pe componente și sisteme hi-tech pentru sectorul automotive.

JR Automation, ce are ca motto ”Think. Solve. Create”, construiește și se ocupă de design-ul automatizărilor avansate pentru clienți din toată lumea.

Banca Transilvania, o firmă născută în inima Ardealului, se pliază pe multe sectoare oferind și oportunități de angajare în domeniul IT-ului și ingineriei.

Arobs, este firma de software ce promite să umple rapid golul dintre realitate și așteptări prin sistemul informatic, deschizând poarta spre un viitor al tehnologiei informaționale.

Steelcase este lider pe piață în crearea de experiențe majore oferind o gamă de produse și servicii de arhitectură, mobilier și tehnologie concepute pentru a ajuta oamenii să-și atingă întregul potențial.

Tenaris Silcotub este cel mai important producător de țevi din oțel fără sudură de diametre mici din România. Misiunea Tenaris este să livreze valoare clienților.

SC IAMU SA Blaj este o întreprindere profilată pe execuția de accesorii și componente de schimb pentru mașini-unelte, execuția de bunuri de larg consum și reparații capitale pentru mașini-unelte de înaltă calitate.

RUCK VENTILATOARE, caracterizați drept cel mai important producător din România în domeniul ventilației industriale, acoperă toate procesele de dezvoltare, proiectare, producție, marketing și vânzări.

ATP Exodus Group are în alcătuirea sa ATP Automotive, care este cea mai mare divizie a acestuia, oferind clienților cele mai înalte standarde de calitate în producția de piese auto pentru camioane.

Betfair face parte din Paddy Power Betfair Group. Betfair Romania Development este centrul cel mai mare de dezvoltare, cu locația în Cluj-Napoca, angajează peste 800 de profesioniști în limbaje de programare, infrastructură, project management, product management, marketing, bussiness operations și information security & governance.

Kastamonu Entegre A.S., membră a holdingului Hayat, cel mai mare grup din Turcia în procesarea lemnului, produce și comercializează o gamă foarte diversificată de produse pe bază de lemn, de la plăci de tip PAL brut și melaminat, plăci de tip MDF brut și melaminat, plăci de tip HDF pentru uși celulare, până la parchet și alte produse complementare.

SDC este o companie tânără și dinamică, fiind formată din agajați înalt calificați cu vastă experiență în domeniul construcțiilor de imobile noi și hale.

ALLBIM NET furnizează soluții integrate BIM(Building Information Modelling). De asemenea această firmă oferă și posibilitatea de perfecționare în domeniu prin cursuri gratuite de CAD/BIM.

P3 construiește, deține, dezvoltă și manageriază logistic proprietăți din întreaga Europă.

Artsoft este o firmă care oferă servicii software specializate pentru contabilitate, gestiunea stocurilor și aprovizionare, distribuție, managementul producției, serviciilor și proiectelor precum și soluții complete privitoare la personal și salarizare.

FlowTraders este un conducător mondial în domeniul tehnologiei, ea fiind specializată în Exchange Traded Products (ETPs).

 

Vă așteptăm în perioada 11-15 martie la toate cele trei ramuri ale proiectului InfoTech. Ce este mai bun acum urmează.

Înscrie-te la activități aici: https://goo.gl/forms/CZ3bjMhJMb5PcHLL2

Află mai multe detalii pe site-ul proiectului: infotech.osut.org

Un week-end excelent tuturor!

– Echipa OSUT Cluj-Napoca

Leave a Comment