INFO Sesiune și Taxe

In INFO studenti, Intrebari frecvente, Noutati by Ioan Fodorut1 Comment

Dragi Colegi,

Vă dorim un an nou plin de realizări pe toate planurile, în special pe plan academic!

Dorim să venim în ajutorul vostru, în special a celor din anul I, cu informații legate de sesiunea de examene.

În perioada 23 ianuarie – 12 februarie 2017 va avea loc sesiunea de examene aferentă semestrului I, urmând ca în perioada 13 – 19 februarie 2017 să aibă loc sesiunea de consultații și restanțe aferentă semestrului I.

Odată cu apropierea sesiunii considerăm oportun să vă reamintim și data limită pentru plata taxelor aferente primului semestrul al anului universitar 2016-2017.

Plata examenelor din ani anteriori se va face până în 13 ianuarie, ora 14:00, la casierie (program 8:00-14:00, de luni până vineri) sau 16 ianuarie, ora 24:00, online.

Taxa pentru un examen din an anterior este de 150 de lei, și acesta poate fi susținut de 2 ori, în sesiune și în sesiunea de restanțe aferentă semestrului.
Taxa pentru un examen recontractat este nr. credite * 55 de lei (valoarea unui credit). Un examen se consideră recontractat atunci când studentul nu a îndeplinit obligațiile din Fișa Disciplinei (laborator/proiect/seminar).

Orice examen (din an curent sau care a fost achitat până la data limită) poate fi susținut gratuit de 2 ori, în sesiunea de examene și în sesiunea de restanțe aferentă semestrului. În cazul unei absențe motivate la una dintre aceste două sesiuni, pentru sesiunea de restanță din toamnă se poate depune o cerere la secretariatul facultății pentru scutire de taxă. Taxa pentru un examen achitat la care studentul s-a prezentat o singură dată (în sesiune sau în sesiunea de restanțe aferentă semestrului), este de 100 de lei. 

Plata celei de-a doua rate din taxa de școlarizare se face tot până în 13 ianuarie, ora 14:00, la casierie sau 16 ianuarie, ora 24:00, online.

Programare sesiune:
Facultatea de Arhitectură și Urbanism
Facultatea de Automatică și Calculatoare
Facultatea de Construcții
Facultatea de Construcții de Mașini
Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației
Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului
Facultatea de Inginerie Electrică
Facultatea de Instalații
Facultatea de Mecanică – în curând

 
Vă reamintim, de asemenea, de grupurile pentru studenții Universității Tehnice Cluj-Napoca, de unde puteți cere sfaturi colegilor mai mari:
Studenții UTCN
AC.Studenții UTCN
ETTI.Studenții UTCN
IMM.Studenții UTCN
Mecanică.Studenții UTCN

Pentru orice nelămuriri, vă stăm la dispoziție la adresa [email protected] sau pe pagina de facebook.

Echipa OSUT vă dorește mult succes în perioada sesiunii!

Find me on

Ioan Fodorut

Președinte at OSUT Cluj-Napoca
Student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare
Find me on

Comments

  1. Daca te uiti pe structura anului universitar vei observa ca intr-adevar sesiunea de examene aferenta semestrului intai se desfasoara in perioada 23.01.2017 – 12.02.2017 dar sesiunea de consultatii si restante se desfasoara in perioada 20..02.2017 – 26.02.2017 .

Leave a Comment