Membri OSUT, Gala Tineretului Clujean, 2021

Despre noi

Organizaţia Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT) este o organizaţie non-profit, cu activitate civică, datând din 01.10.2003, una dintre cele 105 de organizații membre ANOSR din toată țara. Din 2003, OSUT reprezintă şi apără drepturile studenţilor din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, contribuind la nevoile educaţionale, sociale şi culturale ale acestora.

Obiectivul nostru principal este dezvoltarea personală a studenţilor, oferirea de noi oportunități prin implicarea într-o structură non-guvernamentală, implementarea unui sistem eficient de stabilire a contactului dintre firme şi studenţi, în vederea obţinerii unui loc de muncă.

Biroul de Conducere

Biroul de Conducere al OSUT Cluj reprezintă structura principală de coordonare a activității organizației. Aceștia sunt aleși de către Adunarea Generală OSUT Cluj pe durata de un an, cu responsabilitatea de a gestiona proiectele organizației și inițiativele de reprezentare studențească ale acesteia.

Află mai multe...

Biroul de Conducere Extins

Biroul de Conducere Extins al OSUT Cluj este compus din coordonatorii departamentelor organizației, clasificate în servicii, direcții și proiecte. Departamentele sunt structuri de voluntari cu obiective bine delimitate, iar membrii BCE sunt principalii actori ai activității OSUT Cluj, în strânsă legătură cu responsabilii din Biroul de Conducere.

Află mai multe...