Ce părere au studenții?

Știri 9 mai 2023

Dragi colegi,

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT) dă viață multor proiecte din arii precum: cultură, sport, inovare, educație, antreprenoriat și altele, toate aceste proiecte fiind complementare vieții de student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN).

Astfel, pentru a putea înțelege mai bine care sunt nevoile actuale ale studenților din UTCN, OSUT Cluj realizează un sondaj pentru a aduna feedback valoros și sugestiile actorilor principali din învățământul universitar. Formularul cuprinde o parte dedicată identificării satisfacției studenților cu privire la proiectele actuale pe care le pune în mișcare organizația și o parte dedicată identificării nevoilor actuale ale studenților, precum și sugestiile acestora.

Prin urmare, te invităm să ajuți la îmbunătățirea activităților și la identificarea de noi proiecte pentru studenții din UTCN. Fiecare sugestie contează și nu uita că doar împreună putem să fim mai buni.

Link către formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZS0Kz61arACE2Qp6yT8GLUGWq_6LLIFsjVSgFblDoTUW5sw/viewform

Deadline: 31 Mai 2023, ora 23:59.

Pentru orice alte detalii, nelămuriri sau curiozități, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook sau la adresa de gmail: osutcluj@gmail.com.

#OSUTCJ #weAreUTCN #Ceparereaustudentii

Tag-uri