OSUT Te Informează

Știri 12 dec. 2021

Dragi colegi,

Studenții vaccinați cu schema completă care nu s-au înscris pe formularul destinat lunii noiembrie pot beneficia de gratuitate pentru luna decembrie la cantinele UTCN accesând și completând următorul formular: link. Formularul este deschis până în data de 20.11.2021.

Cartelele se pot ridica începând cu data de 24.11.2021.

Studenții care nu și-au ridicat cartelele pentru luna noiembrie o pot face pe toată perioada lunii.

Totodată, vă îndemnăm să completați următorul formular de feedback, destinat desfășurării acestei inițiative, pentru a contura părerea studenților în ceea ce privește acordarea gratuității la cantinele UTCN: link.

În ceea ce privește locurile de parcare pentru studenți, datorită numărului mic de cereri înaintate de către studenți pentru parkingul Hașdeu, studenții UTCN pot obține un abonament de parcare prin depunerea unei cereri la registratura Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, online prin intermediul platformei existente pe site-ul acesteia, sau pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro. Actele necesare sunt următoarele:

  • Cartea de identitate/buletinul pentru dovedirea domiciliului sau reședinței;
  • Contractul de închiriere pentru căminele universității;
  • Carnetul de student vizat pentru anul în curs sau adeverință care să ateste calitatea de student;
  • Certificatul de încadrare în grad de handicap (după caz);
  • Certificatul de înmatriculare pentru dovedirea valabilității inspecției tehnice periodice și a calităților de proprietar sau utilizator al solicitantului.

Pentru orice alte detalii, nelămuriri sau curiozități, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook sau la adresa de gmail: osutcluj@gmail.com.

#OSUTCJ #weAreUTCN #OSUTteInformeaza

Tag-uri