OSUT te Informeaza - Abonamente CTP - online

Știri 18 oct. 2022

Dragi colegi,

Începând cu data de 14.10.2022 se pot transmite on-line solicitările pentru emiterea Cardului de transport, încărcat cu Abonament gratuit cu 120 de călătorii pe lună, valabile în Cluj-Napoca, pe site-ul www.ctpcj.ro sau link-ul https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/.

Cardul de transport va fi emis în cateva zile de la solicitare, iar solicitanții vor fi informați pe email cu privire la data și locul de unde pot ridica cardurile de transport.

Pentru Abonamentele cu reducere și pentru reîncărcarea cardurilor emise în anii precedenți va trebui să vă adresați în continuare Centrelor de vanzare carduri, pe care le regăsiți aici: http://ctpcj.ro/index.php/ro/ticketing/centre-ticketing.

Vă reamintim ca Abonamentele se vor putea prelungi ulterior la Automatele din stații, cu condiția ca abonamentul de pe card să nu fie expirat. Mai multe informații găsiți aici: https://ctpcj.ro/index.php/ro/despre-noi/stiri/in-atentia-studentilor-masteranzilor-doctoranzilorr-1/1391.

Pentru orice alte detalii, nelămuriri sau curiozități, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook sau la adresa de gmail: osutcluj@gmail.com.

#OSUTCJ #weAreUTCN #OSUTteInformeaza

Tag-uri